martes, 19 de febrero de 2008

LA WELA MÉS BEST EN TOT EL WORLD

Avui vull dedicar-li el bloc a la millor amiga que he pogut tindre mai, Isabel!!
(Wela pa les amigues ^^)
Què podria dir de tú, pff ...hi ha tantes coses que no sé per on començar, però com dia weristòtil: "És wela todo lo que reluce".
Des de que ens coneixem no hi ha dia que ens aburrim , i encara que sigam pocs montem la festa de seguida, és la ventaja que té tindre una wela al costat.

El nom de "wela" es remonta ja farà uns quants anys, quan les weles anaven en movilet i calcetins pels "ginolls"(usease sense calces i en farna incorporà).
Tot va començar amb una filmació a gran escala i amb ressó internacional que ferem,"The Pelmooth" on aparegué el mític personatge de la wela.
Aquest personatge , no es despegava de la seua botella de xinxón i aquesta anècdota també va anar lligada des d'un principi en l'amistat "weles power".
Un dia que no sabiem qué fer , decidirem anar a Consum i per a la nostra sorpresa el xinxón existia!!Que era usease casalla!! LES WELES CASALLERES !!XD
Ara semrpe que anem a l'Elvis ens demanem un xupito de Xinxón, i espere que seguim la tradició ^^.
Tinc moltes ganes què anem al Sàhara juntes wela, que s'apreparen els saharauis que farem més por que Amadeo canviant de conversació. Haurem de preparar-se un carregament de galletes perquè la carn de camell feta en terra com a que no...
Sempre m'has fet riure i crec que en aquests dos últims anys m'ho he passat com mai!! No canvies mai WELA!! i com diu el meu germà el casaràs en qui voldràs ^^.(I SI ESTÀ BO MILLOR)
I com diuen els de Carcaixent(que busquen cobertura en les soques dels arbres ), eres més gran que el Carrefour.
El dissabte passat, gràcies a tu, vam descobrir que la verdura del rollito de primavera fa puenting en les cadires dels xinos, i que el líquid blanc de les ensalaes era......
Gràcies a tu la wela s'ha modernitzat i no soles s'ha quedat pujant i baixant palanques de la tostadora, sinó que ademés l'enxufa a l'enxufe!!!
Per tot això i per mol més eres la WELA MÉS BEST QUE POT HAVER EN TOT EL WORLD!! De part de la wela, molts recuerdos a la botella de Xinxón supremo i que santificada sea su etiqueta!.
GRÀCIES PER SER COM ERES! WELES POWER 4EVER

2 comentarios:

x_earwen_x dijo...

weLaaaaaaaaaa...!!!
artista...! dona gust llegir-te i més quan esta el xinxon xl mig jeje
ja saps q opine de tu.. eres una wela de muxo cuidaó! en la q si nu el rius s xk eres dun altre mon.... wenu inclus si eres dun altre mon pots riuret el la wela...
La farna ens mantindra unides de x vida...!! (encara k nu ens quede molta... xk a estas edadesssss...)
Encara que soles entengues de palanques... jo et vull igual!!(xro et menys q la botella de xinxon q em deus...)
Weristoteles te mes imaginacio q jo.. nu se q mes posarte...
Liu preguntare a Werislaton...



Diu q et diga q tenganxes una cordeta a la farna q la perds ...
q ja saps com son els welosssss

en resummmmm.... q wela!! cm tu nu n'hi ha cap!!! eres la millor wela del mon!! la que mes xinxon beu i la que mes plankes meneja!
t'estimeeeeee....!!!


PD: encara continue esperant ixa botelleta...

Vicent Soriano dijo...

holaaaa patri! mira quina sorpresa, no meu haguera imaginat que també tenies blog d'estos jejejejejeje. Ací qui no corre vola, no... l'estrany és que en manege en aquestes coses però mira, algun dia tenia que actualitzar-me, al menys en algo, no? doncs el blog ha sigut l'opció. Pel que veig que ací és on poses les teues aventures (un poc alocades) jejejeje Això és alegria, eh? Doncs vinga que segueixi igual o millor.
Xao vella.
Salut!